Meer dan een overeenkomst

Aangemoedigd door

Verduurzaming gaat over mensen 

Echte Verduurzaming regel je niet alleen met een groene arbeidsovereenkomst. Verduurzaming gaat in de eerste plaats over mensen. Het vraagt om een mindshift bij werknemers, gedragsverandering en cultuurverandering. En daar helpen we jou graag bij.

Lezingen

Voor inspiratie, praktische inzichten en tips. Zodat je als HR-professional weet wat er mogelijk is én wat je te wachten staat bij het verduurzamen van de werkcultuur.

Dialoog

We faciliteren de dialoog tussen werknemers, HR en bestuur. Dat doen we tijdens kampvuursessies waar iedereen zich gehoord en gezien voelt.

Organisatiescan

We brengen de organisatie in kaart. Zodat we precies weten waar een groene wereld te winnen valt, hoe de hazen lopen én wat er al gebeurt op het gebied van duurzaamheid.

Implementatie

Op juridisch, fiscaal, cultuur en HR gebied. Zodat niet alleen de mensen, maar ook de systemen klaar zijn voor vergroening.

Wie wij zijn

Wij zijn een collectief van duurzame veranderaars. Die hun expertise op het gebied van cultuurverandering, HR, en arbeidsrecht bundelen. Met één doel: het verduurzamen van ondernemingen.

Neem contact op

Onze opdrachtgevers

“De groene arbeidsovereenkomst sluit aan bij de groeiende behoefte aan betekenisvol werk en duurzaamheid.”

— Het Financieele Dagblad

groen doen we samen

Met de groene arbeidsovereenkomst zetten werkgevers én werknemers samen stappen om te verduurzamen. Door het maken van groene afspraken. Zo krijgt de werknemer extra vakantiedagen als die ervoor kiest om met de trein, fiets of benenwagen op vakantie te gaan.

Ontdek de afspraken in de groene overeenkomst

Blijf op de hoogte

Dank je wel.
Oops! Something went wrong while submitting the form.